Tanszéki Open Access számla ügyintézés

Az SZTE Közbeszerzési Szabályzatának megfelelően minden Open Access publikációs költséget tartalmazó számla kötelezettségvállalási engedélyeztetését az SZTE Klebelsberg Könyvtár intézi.

FONTOS! A gördülékenyebb ügyintézés érdelében, a számlát és mellékleteket kizárólag e-mailben küldjék el, az oa@ek.szte.hu címre.

I. Amennyiben a számla összege nem haladja meg a bruttó 200 000 forintot, kiállítunk egy nyilatkozatot arról, hogy a számla bemutatásra került.
Ezután a számla a következő dokumentumokkal együtt benyújtható kifizetésre a Gazdasági Főigazgatóságra:

II. Abban az esetben, ha a számla összege meghaladja a bruttó 200 000 forintot, akkor a kifizetéséhez előzetes kötelezettségvállalási engedélyre van szükség, melynek kérvényezését az SZTE Klebelsberg Könyvtár intézi az egységek számára.

Az előzetes kötelezettségvállalás engedélyhez az alábbi dokumentumokra van szükségünk, melyeket aláírva, csak szkennelt formában várunk az oa@ek.szte.hu email címre:

Miután a Gazdasági Főigazgatóságtól megkaptuk az előzetes kötelezettségvállalási engedélyt, az engedélyt és a könyvtári nyilatkozatot továbbítjuk az igénylő egység felé, és a számla a fentebb felsorolt dokumentumokkal együtt kifizetésre továbbítható.

A számlát az Egyetem hivatalos számlázási címére kell kiállítani:

University of Szeged
Dugonics tér 13.
6720 Szeged
Hungary
VAT ID: HU19308650

Kapcsolat: 

E-mail: oa@ek.szte.hu
Telefon: +36 30 742 8128
Rövid belső hívószám: 71 678