MTMT lista ellenőrzése egyetemi tanári pályázathoz

Az egyetemi tanári pályázatok kötelező melléklete a benyújtó intézmény központi könyvtárának igazolása a tudománymetriai adatok hitelességéről.

Az igazolást az MTMT lista részletes ellenőrzését követően tudjuk kiadni.

Kérjük, hogy saját egysége MTMT adminisztrátorának segítségével készítse elő az ellenőrzést (külső azonosítók rögzítése, formai és lehetőség szerint tartalmi ellenőrzés, admin láttamozás, egyeztetés). Az intézményi ellenőrzést nagymértékben meggyorsíthatja, ha a kiadói oldalon teljes szövegével nyíltan nem elérhető, nemzetközi adatbázisok (WOS, Scopus, Pubmed) által nem indexelt teljes tudományos publikációit feltölti az SZTE Publicatio Repozitóriumba.

Az ellenőrzés befejezésének határidejét az SZTE Klebelsberg Könyvtár MTMT csoportjának vezetője határozza meg. Tudományterülettől, rekordszámtól, a felvitt rekordok minőségétől és az ellenőrzésre váró listák darabszámától, rekordszámától függ az ellenőrzés időtartama. Ez kisebb listák esetén is legalább egy hónapot vesz igénybe, nagyobb listák esetén akár két hónap is lehet. A pályázathoz szükséges igazolások papír alapú példányait időpont egyeztetést követően személyesen vagy megbízott által lehet átvenni az MTMT csoport vezetőjétől, vagy egyetemi belső postával juttatjuk el a pályázóhoz. Az igazolások elektronikus példányát e-mailben küldjük el az űrlapon megadott címre.

Egyéni, speciális táblázatok, listák elkészítésére vonatkozó igényét az űrlap Megjegyzés mezőjében tüntesse fel. Amennyiben konkrét, valamilyen szempont szerint válogatott publikációkról kér listát, akkor azok MTMT rekordjainak azonosítóit vagy egyértelmű meghatározásukat adja meg ebben a mezőben.

A helyi adminisztrátori ellenőrzés és az SZTE Publicatio repozitóriumi feltöltések után az alábbi űrlapon lehet kérni az intézményi ellenőrzést:


    igennem


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.