MTMT lista ellenőrzése habilitációs eljáráshoz

A közlemények és idézők listája és összesített adatai, valamint az ezeket részletező táblázatok az MTMT-be kötelezően bevitt adatok alapján az MTMT-ből lekérdezhetők (összefoglaló és szakterületi táblázat).

Amennyiben az SZTE Klebelsberg Könyvtár által ellenőrzött lista, igazolás és/vagy IF értékek is szükségesek az eljáráshoz, úgy azokat az MTMT lista részletes ellenőrzését követően tudjuk kiadni.

Kérjük, hogy saját egysége MTMT adminisztrátorának segítségével készítse elő az ellenőrzést (külső azonosítók rögzítése, formai és lehetőség szerint tartalmi ellenőrzés, admin láttamozás, egyeztetés). Az intézményi ellenőrzést nagymértékben meggyorsíthatja, ha a kiadói oldalon teljes szövegével nyíltan nem elérhető, nemzetközi adatbázisok (WOS, Scopus, Pubmed) által nem indexelt teljes tudományos publikációit feltölti az SZTE Publicatio Repozitóriumba.

Az ellenőrzés befejezésének határidejét az SZTE Klebelsberg Könyvtár MTMT csoportjának vezetője határozza meg. Tudományterülettől, rekordszámtól, a felvitt rekordok minőségétől és az ellenőrzésre váró listák darabszámától, rekordszámától függ az ellenőrzés időtartama. Ez kisebb listák esetén 3-4 hét, nagyobb listák esetén akár két hónap is lehet. Az impakt faktorokat is tartalmazó listát pdf formátumban, e-mailben juttatjuk el az űrlapon megadott címre.

Egyéni, speciális táblázatok, listák elkészítésére vonatkozó igényét az űrlap Megjegyzés mezőjében tüntesse fel. Amennyiben konkrét, valamilyen szempont szerint válogatott publikációkról kér listát, igazolást, akkor azok MTMT rekordjainak azonosítóit vagy egyértelmű meghatározásukat adja meg ebben a mezőben.

A helyi adminisztrátori ellenőrzés és az SZTE Publicatio repozitóriumi feltöltések után az alábbi űrlapon lehet kérni az intézményi ellenőrzést:


    igennem


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.