Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A nyílt tudomány és az EOSC a gyakorlatban – online workshop

2021-07-13 @ 09:30 - 12:00

A nyílt tudomány és az EOSC a gyakorlatban – online workshop

Szeretettel meghívjuk A nyílt tudomány és az EOSC a gyakorlatban című online workshopra, amely a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) és a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár (DEENK) közös szervezésében valósul meg.

Az esemény programja a KIFÜ e-learning platformján elérhető online kurzus tematikájára, illetve az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdések megválaszolására épül. A rendezvény résztvevői 2021. július 6-tól hozzáférést kapnak a KIFÜ által fejlesztett online képzés anyagához.

Az e-learning képzés négy modulja bemutatja a nyílt tudomány alapjait, a FAIR adatkezelés elveit. Áttekinti az Európai Nyílt Tudományos Együttműködés (EOSC) jellemzőit, valamint a tervezett szolgáltatásokat a kutatók és a szolgáltatók szempontjából. A képzés elvégzéséről a résztvevők online tanúsítványt kapnak.

Bár a kurzus elvégzése nem előfeltétel a rendezvényen való részvételhez, az aktív bekapcsolódást elősegíti az e-learning tananyag előzetes áttanulmányozása. A workshopra regisztrálókat részletesen tájékoztatjuk az e-learning kurzusra való bejelentkezés módjáról.

Időpont: 2021.07.13. 9:30–12:00
Regisztráció: https://events.ni4os.eu/event/39/

Részletek

Dátum:
2021-07-13
Időpont:
09:30 - 12:00