Az Egyetemi Bibliográfia és a Magyar Tudományos Művek Tára (MTMT) ismertetés

Az SZTE Szenátusa által 2013. december 16-án elfogadott határozat szövege az MTMT-ben történő nyilvántartás rendjéről – letöltés

Az MTMT új  szoftverére való átállás elvégzése miatt az MTMT feltöltése 2018.  október 1-től várhatóan 2018. november 1-ig szünetel. Az MTMT1 adatbázis továbbra is elérhető, de csak keresésre, illetve az akadémikus jelöltek publikációs listáinak ellenőrzésére áll rendelkezésre.

Előmenetelekhez, pályázatokhoz az SZTE Klebelsberg Könyvtártól igényelt MTMT listák kiadása előtt intézményi ellenőrzésre van szükség. Az átállás miatt az SZTE Klebelsberg Könyvtár 2018. november 15-ig nem végez intézményi MTMT lista ellenőrzést. Ellenőrzési igényeket ebben az időszakban is be lehet nyújtani az mtmt@ek.szte.hu címre írt levélben, melyeket azok beérkezési sorrendjében fogunk teljesíteni. Az ellenőrzött publikációs listák kiadásához az MTMT2 megnyitását követően is több hónap várakozási időre kell számítani.

2018. október 10-től szerzői és adminisztrátori képzéseket szervezünk a könyvtárban. A képzésekre a http://tanfolyam.ek.szte.hu oldalon lehet feliratkozni. Kérjük az SZTE oktatóit, kutatóit, hogy vegyenek részt szerzői MTMT2 képzésen, és csak ezt követően használják aktívan az új rendszert.

Az SZTE egységeiben jelenleg aktív jogosultsággal rendelkező MTMT adatbázis adminisztrátorok csak MTMT2 alaptanfolyam elvégzése után kaphatnak adminisztrátori jogosultságot az új rendszerhez.

Az átállással és az új rendszerrel kapcsolatos tájékoztató és oktató  anyagok, valamint a hozzáférés az MTMT2 gyakorló felületéhez az MTMT2 átállás portálon találhatók.

Tudnivalók:

/* régi követőkód - */