Az MTMT központi adminisztrációjának tájékoztatása szerint, az MTMT új szoftverére való átállás elvégzése miatt, az MTMT feltöltése 2018. október 1-től, várhatóan 2018. november 1-ig szünetel.
Az MTMT jelenlegi adatbázisa a leállást követően továbbra is elérhető lesz, de csak keresésre, illetve az akadémikus jelöltek publikációs listáinak ellenőrzésére fog rendelkezésre állni.
Az átállás miatt az SZTE Klebelsberg Könyvtár 2018. szeptember 15-től 2018. november 15-ig nem végez intézményi MTMT lista ellenőrzést.
Az MTMT2 megismertetése és hatékony használatának elterjesztése céljából 2018. októberétől szerzői és adminisztrátori képzéseket szervezünk a könyvtárban. A képzések meghirdetésére szeptember második felében kerül sor, a tanfolyam.ek.szte.hu oldalon.
Az átállással kapcsolatos, SZTE-t érintő legfontosabb információkról a http://www.ek.szte.hu/mtmt2-atallas/ oldalon adunk folyamatos tájékoztatást.

Információk az MTMT2-re történő átállással kapcsolatban

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

/* régi követőkód - */