Fontos tudnivalók az MTMT 2-re történő átállásról, Prof. Dr. Kemény Lajos rektorhelyettes tájékoztatása alapján:

Az MTMT Koordinációs Testület döntése értelmében az MTMT2-re való átállás a 2017. július 31-gyel végződő időszakban történik, a technikailag lehetséges legkorábbi időpontban.

Az MTMT központi adminisztrációjának legújabb tájékoztatása szerint 2017. június 15-ig még biztosan folytatható az MTMT jelenlegi programjába az adatbevitel és a bent lévő adatok módosítása. Az átállás pontos időpontjáról egyelőre nincs információnk. (https://mtmt2.mtmt.hu)

Az MTMT2-re történő átállás legalább akkora változást jelent az SZTE oktatói, kutatói, adminisztratív munkatársai számára, mint az ETR-ről NEPTUN-ra való váltás. Az átállás elkezdése után a régi szoftver csak olvasható üzemmódban fog működni.
Az új szoftver a régi rendszer adataival lép működésbe, de az SZTE egységeinek jelenlegi MTMT adminisztrátorai nem kapnak automatikusan adminisztrátori jogosultságot az új rendszerben. Az MTMT szerepe jelentősen megnövekedett az intézményi és egyéni pályázatokban, előmenetelekben, ezzel együtt a helyi MTMT adminisztrátorok felelőssége is megnőtt. Az MTMT2-re való átállást követően a migrált adatok kezelése többlet feladatot fog jelenteni számukra. Az átállás és az új szoftver működtetése tehát képzett helyi MTMT2 adatbázis adminisztrátorok nélkül megvalósíthatatlan. Az adminisztrátorok felkészítését az SZTE Klebelsberg Könyvtár MTMT csoportja fogja szervezni és lebonyolítani.
Az új szoftverhez az egységek vezetői által kinevezett helyi MTMT2 adminisztrátorok több alkalomból álló képzés után, a megfelelő tudásuk ellenőrzését követően fognak csak jogosultságot kapni. A feladat elvégzésére alkalmas helyi MTMT2 adatbázis adminisztrátor hivatalos kinevezését az adott egység vezetőjének kell megtennie 2017. június 15-ig, Bernátskyné Babus Csilla MTMT csoportvezetőnek írt emailben (csbabus@ek.szte.hu), az MTMT2 adminisztrátor nevének és elérhetőségének megadásával.

Az MTMT2-re való átállás miatt az intézményi MTMT lista ellenőrzéseket az SZTE Klebelsberg Könyvtár MTMT csoportja későbbi értesítésig szünetelteti.

Átállás MTMT2-re
Cimke:

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

/* régi követőkód - */