Az egyetem open access támogatási programjának keretében, melynek célja az SZTE-s szerzők publikációs tevékenységének elősegítése, a Klebelsberg Könyvtár megállapodást kötött több open access kiadóval. Ennek köszönhetően egy előre kiutalt összeg áll rendelkezésre az SZTE-s szerzők open access publikációs költségeinek fedezésre, így jelentősen gördülékenyebbé téve az ügyintézés menetét.

Fontos, hogy a kiadó és az egyetem között létrejött együttműködés nem jelenti sem az open access támogatás automatikus odaítélését, sem a publikáció elfogadását, célja kizárólag az APC kifizetésének egyszerűbb és gyorsabb adminisztrációja.

Egyes kiadók az egyetemmel kötött szerződésnek köszönhetően 10-15%-os kedvezményt biztosítanak az APC-ből.

Az OA publikálás támogatási feltételeiről itt tájékozódhat.

A támogatás iránti kérelmeket itt lehet beküldeni (regisztrációt követően). Fontos: regisztrálni csak hivatalos SZTE-s e-mail címmel lehet.

Kérjük a szerzőket, amennyiben elnyerték az egyetemi open access támogatást az alábbi kiadóknál történő publikálásra, a cikk benyújtása előtt mindenképpen érdeklődjenek az e-documents@ek.szte.hu e-mail címen a cikk feltöltésének módjáról, hogy az APC kifizetése, a kedvezményt igénybe véve, az egyetem előre kiutalt keretéből valósuljon meg.

Kiadó Honlap Kedvezmény
BioMed Central https://www.biomedcentral.com 15%
Dove Medical Press https://www.dovepress.com 15%
Frontiers https://www.frontiersin.org/ 2,5%
Hindawi https://www.hindawi.com/ 10%
MDPI (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) http://www.mdpi.com/ 10%
PLOS (Public Library of Science) https://www.plos.org/ -
Royal Society of Chemistry http://www.rsc.org/ 100%
Taylor and Francis http://taylorandfrancis.com 100%
Wiley http://www.wileyopenaccess.com/view/index.html 15%

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

/* régi követőkód - */