Az igazolást az MTMT alapján a pályázó kéri az MTMT-től.
Az SZTE Szenátus határozata alapján az MTMT-ben lévő adatok ellenőrzéséhez szükséges azon publikációk feltöltése a Publicatio Repozitóriumba, “amelyek egyéb online kiadói/szolgáltatói forrásból teljes szövegükben nem hozzáférhetők és/vagy DOI azonosítóval nem rendelkeznek, továbbá ilyen elérhetőségük az MTMT-s rekordban nincs feltüntetve”.
Az MTMT-ben lévő adatok ellenőrzéséhez szükséges a publikációk feltöltése a Publicatio Repozitóriumba.
Kérjük a jelölteket, hogy helyi MTMT adatbázis adminisztrátoraik segítségével készítsék elő MTMT listájukat az intézményi ellenőrzéshez.
Az előkészítés végeztével célszerű előzetes ellenőrzést kérni az alábbi űrlap segítségével:


Ezzel meggyorsíthatja az MTMT igazolás kiadását. Ezt követően nyújtsa be pályázatát az MTA doktora tudományos címre. Az előzetes ellenőrzés legalább 1 hónapot vesz igénybe tudományterülettől, tételszámtól és a felvitt tételek minőségétől függően.
Az MTMT megismertetése és hatékony használatának elterjesztése céljából az Egyetemi Könyvtár szerzői konzultációkat szervez kezdő és haladó szinten. A részletekről és az aktuális időpontokról itt található tájékoztatás.


Az előzetesen meghirdetett ütemterv szerint 2018. november 1-én elindult az MTMT2.

Az MTMT2 használatáról szerzői és adminisztrátori képzéseket szervezünk a könyvtárban. A képzésekre a http://tanfolyam.ek.szte.hu oldalon lehet feliratkozni.
Kérjük az SZTE oktatóit, kutatóit, hogy vegyenek részt szerzői MTMT2 képzésen, és csak ezt követően használják aktívan az új rendszert.

Az SZTE egységeiben jelenleg aktív jogosultsággal rendelkező MTMT adatbázis adminisztrátorok csak MTMT2 alaptanfolyam elvégzése után kaphatnak adminisztrátori jogosultságot az új rendszerhez.

Kérjük, hogy az új rendszer használata során kezdetben kellő megfontoltsággal járjanak el.
Az első belépés előtt olvassák el a  Rövid útmutatót, és a használathoz vegyék igénybe a szerzőknek szóló részletes útmutatót is.
A tanuláshoz, ismerkedéshez használják az MTMT gyakorló felületét.

Amennyiben a régi portált szeretnék megtekinteni, azt elérhetik a Felületek menüpont alatt.

“A doktori adatbázis összehangolása az új rendszerrel elkezdődött, annak elkészüléséig felhasználóink türelmét kérjük!” (ODT Hírdetmény)

/* régi követőkód - */