A közlemények és idézők listája és összesített adatai, valamint az ezeket részletező táblázat az MTMT-be kötelezően bevitt adatok alapján az MTMT-ből lekérdezhetők (általános és tudományterületi táblázatok).
Amennyiben az IF értékek is szükségesek az eljáráshoz, úgy azt az MTMT-s lista ellenőrzését követően tudjuk kiadni. Az ellenőrzés egyik eszköze az SZTE Publicatio Repozitórium.
Kérjük a jelölteket, hogy a saját egységük MTMT-adminisztrátorának segítségével készítsék elő az ellenőrzést (formai és/vagy tartalmi ellenőrzés, admin láttamozás, érvényesítés).
Ezután a következő űrlapon lehet kérni az intézményi ellenőrzést. Tudományterülettől, tételszámtól és a felvitt tételek minőségétől függően az ellenőrzés legalább 1 hónapot vesz igénybe. Az impakt faktorokat is tartalmazó listát e-mailben juttatjuk el az űrlapon megadott címre.

 


Az előzetesen meghirdetett ütemterv szerint 2018. november 1-én elindult az MTMT2.

Az MTMT2 használatáról szerzői és adminisztrátori képzéseket szervezünk a könyvtárban. A képzésekre a http://tanfolyam.ek.szte.hu oldalon lehet feliratkozni.
Kérjük az SZTE oktatóit, kutatóit, hogy vegyenek részt szerzői MTMT2 képzésen, és csak ezt követően használják aktívan az új rendszert.

Az SZTE egységeiben jelenleg aktív jogosultsággal rendelkező MTMT adatbázis adminisztrátorok csak MTMT2 alaptanfolyam elvégzése után kaphatnak adminisztrátori jogosultságot az új rendszerhez.

Kérjük, hogy az új rendszer használata során kezdetben kellő megfontoltsággal járjanak el.
Az első belépés előtt olvassák el a  Rövid útmutatót, és a használathoz vegyék igénybe a szerzőknek szóló részletes útmutatót is.
A tanuláshoz, ismerkedéshez használják az MTMT gyakorló felületét.

Amennyiben a régi portált szeretnék megtekinteni, azt elérhetik a Felületek menüpont alatt.

“A doktori adatbázis összehangolása az új rendszerrel elkezdődött, annak elkészüléséig felhasználóink türelmét kérjük!” (ODT Hírdetmény)

/* régi követőkód - */