Az MTMT-ben (www.mtmt.hu) minden magyar tudományos kutató (szerző) elhelyezheti és nyilvánossá teheti tudományos munkásságának bibliográfiai adatait. és publikációinak hivatkozásait.

Egyetemünk csatlakozott a rendszerhez, amely többek között személyes tudományos bibliográfia összeállítását, hivatkozások bevitelét, tudománymetriai adatok megjelenítését teszi lehetővé. A benne található adatokat az MTA, ODT, MAB, NKFIH elfogadja, preferálja.

Az adatbázis megismertetése és hatékony használatának elterjesztése céljából a Klebelsberg Könyvtár szerzői konzultációt szervez, két szinten, a következő időpontokban:

Szint
Dátum
Időpont
Helyszín
Kezdő 2018. március 21.  13:00-16:00  SZTE Klebelsberg Könyvtár
Szeged, Ady tér 10.
0.007-es, vagy 0.008-as terem
Haladó A kezdő konzultáción egyeztetett időpontban

A haladó konzultációra azokat a szerzőket várjuk, akik ismerik az MTMT felületét és már foglalkoztak adatimportálással illetve kézi közleményfelvitellel.

Jelentkezés szerzői konzultációra.

A jelentkezés szte.hu, vagy u-szeged.hu végződésű e-mail cím megadásával lehetséges. Kérjük, hogy ha valamilyen okból mégsem tud részt venni egy konzultáción, amelyre feliratkozott, akkor ugyanezen adatokkal belépve a fenti oldalra, legyen szíves leiratkozni az adott tanfolyamról.

Ha már van azonosítója és jelszava az MTMT-hez, akkor kérjük, hozza magával! Ha még nem regisztrált felhasználója az MTMT-nek és vannak saját publikációi, akkor kérjük, hogy regisztráljon a www.mtmt.hu oldalon, legkésőbb két munkanappal a konzultációt megelőzően. A regisztrációs űrlap kitöltésekor adja meg jelenlegi munkahelyét (ne csak a Szegedi Tudományegyetemet, hanem a klinikát, tanszéket, intézetet, kutatócsoportot, stb., ahol jelenleg dolgozik).

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

/* régi követőkód - */