Az MTMT új  szoftverére való átállás elvégzése miatt az MTMT feltöltése 2018.  október 1-től várhatóan 2018. november 1-ig szünetel.

Az MTMT1 adatbázis továbbra is elérhető, de csak keresésre, illetve az akadémikus jelöltek publikációs listáinak ellenőrzésére áll rendelkezésre.

Előmenetelekhez, pályázatokhoz az SZTE Klebelsberg Könyvtártól igényelt MTMT listák kiadása előtt intézményi ellenőrzésre van szükség. Az átállás miatt az SZTE Klebelsberg Könyvtár 2018. november 15-ig nem végez intézményi MTMT lista ellenőrzést. Ellenőrzési igényeket ebben az időszakban is be lehet nyújtani az mtmt@ek.szte.hu címre írt levélben, melyeket azok beérkezési sorrendjében fogunk teljesíteni. Az ellenőrzött publikációs listák kiadásához az MTMT2 megnyitását követően is több hónap várakozási időre kell számítani.

2018.október 10-től szerzői és adminisztrátori képzéseket szervezünk a könyvtárban. A képzésekre a http://tanfolyam.ek.szte.hu oldalon lehet feliratkozni.

Az átállással kapcsolatos, SZTE-t érintő legfontosabb információkról a http://www.ek.szte.hu/mtmt2-atallas/ oldalon adunk folyamatos tájékoztatást.

/* régi követőkód - */