1. Az MTMT-t Firefox-ra és Google Chrome-ra optimalizálják. Kérjük, kerülje az Internet Explorer használatát.
 2. A tudománymetriai táblázatok és néhány egyéb adat megjelenítéséhez szükséges, hogy a böngésző programban engedélyezettek legyenek a felugró ablakok.
 3. Regisztrációkor adja meg munkahelyként az SZTE megfelelő karát, azon belül az intézetet, klinikát, tanszéket.
 4. A közlemények bevitelének első lépése a Társszerzők által felvitt közlemények magamhoz rendelése legyen. Ennek legegyszerűbb módja a keresőfelület „pontos mezőtartalom” mezőjébe a saját név összes variációjának beírása a következő módon: kiss g;g kiss;kiss gábor stb. A találati listán a saját szerzői nevére kattintva rendelje a közleményeket magához.
 5. Második lépésként ellenőrizze, hogy a feltöltendő publikáció megtalálható-e a WoS, Scopus és a Matarka multidiszciplináris adatbázisok valamelyikében. Ezeken kívül az az oldal alján részletezett szakterületi adatbázisokból is importálhatók a publikációk az MTMT-be.
 6. Kézi közleményfelvitelt csak akkor végezzen, ha a feltöltendő publikáció nem található meg az adatbázisok egyikében sem.
 7. Adatai csak akkor jelennek meg névre lekereshetően a nyilvános felületen, ha a szerzői adatlapján a „Publikációs és idézettségi adatok érvényessége” dátumot kitölti, valamint az importált és kézzel rögzített publikációit jóváhagyja.
 8. Az import végrehajtásához, illetve a szerzői felület kezeléséhez segédanyag a https://www.mtmt.hu/mtmt-dokumentumok oldalon található.

Az adatrögzítést érdemes az SZTE Klebelsberg Könyvtár által szervezett konzultáción való részvételt követően elkezdeni.

Segítségért fordulhat intézeti/klinikai/tanszéki MTMT adminisztrátorához is.

Szakterületi adatbázisok (a lista folyamatosan bővül)

 • SciFinder
 • PubMed
 • Magyar Orvosi Bibliográfia
 • ADS (csillagászat)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

/* régi követőkód - */