Szeretnénk tájékoztatni minden érintettet, hogy az MTMT központi adminisztrációja negyedévente elvégzi a Web of Science (WOS) adatbázisból az idézők letöltését azokhoz a forrásközleményekhez, amelyek tartalmaznak WOS külső azonosítót az MTMT-ben. (Ez elsősorban a science területeken publikálókat érinti.)

2017. február 17-én befejeződött az automata WoS xml idéző letöltés. A letöltött idézetek adatgazdája a forrásközlemény adatgazdája, nyilvánosak, de jelölésük “Nem vizsgált”. Kérjük a WOS-ban jegyzett publikációval rendelkező SZTE-s szerzőket és MTMT adminisztrátoraikat, hogy az idézetek függő/független jelölését tegyék meg.

Felhívjuk a felhasználók figyelmét arra, hogy az automata idéző jelölő program nem tökéletes, ezért ha ezt használják, akkor is szükséges a függő/független jelölések átnézése. Az idéző jelölő programban az “Attila J” ~ “József A”típusú lehetőségek is” beállítás bejelölésével a “Minden nem jelöltet jelöl” gomb használatát javasolja az MTMT központi adminisztrációja.

Aktuális MTMT-tudnivalók
Cimke:

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

/* régi követőkód - */